BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, KİRAZLIDERE’DE SERGİLEMEK İÇİN SAVAŞ UÇAĞI GETİRTTİ


Siyaset 4.04.2021 15:01:00 0
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, KİRAZLIDERE’DE SERGİLEMEK İÇİN SAVAŞ UÇAĞI GETİRTTİ

Isparta Belediyesi’nin Kirazlıdere rekreasyon düzenlemesi sona doğru yaklaşıyor. Kirazlıdere’de birçok sürpriz Isparta halkını bekliyor.


Başkan Başdeğirmen, gençlere ve çocuklara havacılığı sevdirmek amacıyla Isparta’ya Eskişehir’den savaş uçağı getirtti. F4 savaş uçağı  Kirazlıdere’de sergilenecek. Başkan Başdeğirmen, Kirazlıdere’de montajı devam eden savaş uçağını görmek için eşi ile birlikte Kirazlıdere’ye çıktı. Uçağın kokbitine binen Başdeğirmen eşi Şadiye hanım ile birlikte fotoğraf çektirdi. Başkan Başdeğirmen, kendi Facebook hesabından şu paylaşımı yaptı:


“Gençlerimize ve çocuklarımıza havacılığı sevdirmek, Türk Havacılığının gücünü sergilemek amacıyla Eskişehir’den aldığımız F4 Fantom savaş uçağımızı Kirazlıdere’ye getirdik. Montaj çalışmalarına başlandı. Yakında halkımızın ziyaretine sunacağız. Talebimizi anında yerine Milli Savunma Bakanımız sayın Hulisi Akar ile Esşişehir 1. Ana Jet Üssü Fabrikalar Müdürlüğü Komutanı Tümgeneral Gürhan Ergürhan’a Ispartalı hemşehrilerim ve çocuklarımız adına teşekkür ederim.”


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı