BAŞKAN ATASOY; SOSYAL BELEDİYECİLİĞİNİN TAM ZAMANI


Siyaset 26.03.2020 14:43:00 0
BAŞKAN ATASOY; SOSYAL BELEDİYECİLİĞİNİN TAM ZAMANI

Atabey’in tecrübeli Belediye Başkanı Tevfik Atasoy,devletin belediyelere dağıttığı payda 3 ay boyunca kesinti olmayacağını belirterek “bu paranın tamamını sosyal belediyecilik faaliyetlerinde kullanacağız” dedi.

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, AK Parti belediyeciliğinin gönül belediyeciliği ve sosyal belediyeciliğin merkezi olduğunu söyledi. Bu doğrultuda bu süreçte de topluma yönelik önemli sosyal projeler geliştirdiklerini kaydeden Atasoy, koronavirüse karşı mücadele kapsamında evden çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü vatandaşlara her türlü hizmetin ve kolaylığın sağlandığının altını çizdi.

Atabey Belediye Başkanı Atasoy, devletin 3 ay süreyle belediyelere gönderdiği katkı payından borç kesintisi yapmayacağını da belirterek “Maliye Bakanlığımız 3 ay belediyeden kesinti olmayacağını açıkladı. Bu paralar ‘koronavirüs mücadelesi kapsamında kullanın’ dendi. Şu an sosyal belediyecilik zamanı. Sosyal belediyecilik ile ilgili tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmek zorundayız. Asfalt, bina her zaman yapılır ama insanların sağlığı bizim için daha önemli. Partimizin ilkesi gereği ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyoruz. Halkımız devletimizin kurallarına uysun ve evde kalalım” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı