BAŞKAN ATASOY'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI


Gündem 10.05.2020 00:28:00 0
BAŞKAN ATASOY

ISPARTA Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy: ‘’Sevgi, Saygı, Merhamet, Sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimiz şefkat dolu yürekleriyle sağlıklı, mutlu, barış dolu yaşamımızın tesis edilmesinde önemli rol oynamaktadır.

Annelik sadece bir çocuğu dünyaya getirmek değil Anne onun duygularını ,düşüncelerini şekillendiren en önemli kişidir. Yemeyen, yediren giymeyen, giydiren annelerimiz şefkatin merhametin timsalidir. Bizler annelerimize layık olduğumuz onları her zaman baş tacı yaptığımız onların gönüllerini hoş tuttuğumuz sürece iyi bir insan iyi bir toplum oluruz. Ömürlerini ailelerine vakfeden her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annem ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor ellerinden hürmetle saygıyla öpüyor Ahirete intikal etmiş tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

 


Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
Google'dan 23 Nisan doodle'ı Google'dan 23 Nisan doodle'ı
23 NİSAN NEDENİYLE BURDUR'DA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK 23 NİSAN NEDENİYLE BURDUR'DA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK
Vali Baruş, il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle birlikte görevlerine başlayan 25. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri, Vali Aydın Baruş ile Isparta Valiliği’nde bir araya geldi.