BAŞDEĞİRMEN: KRİZ SENARYOLARI BOŞA ÇIKACAKTIR


Gündem 7.08.2020 15:27:00 0
BAŞDEĞİRMEN: KRİZ SENARYOLARI BOŞA ÇIKACAKTIR

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen döviz kurundaki hareketliliğe ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kriz senaryolarının boşa çıkacağını söyleyen Başkan Başdeğirmen yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Hükümetimiz Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ile dimdik ayaktadır. Her türlü kriz senaryosunu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkaracağız ve hedeflerimize yürüyeceğiz.

Pandemi sürecinde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Dünya’nın mücadele ettiği ekonomik daralmalara karşı Türkiye süreci en doğru şekilde yönetmektedir.

ABD ekonomisinin 30’dan fazla daraldığı bir dönemde vatandaşına gerek nakdi destek veren ücretsiz sağlık hizmeti veren gerek enflasyonla mücadele konusunda kararlı adımlar atan faizi 24’lerden 8,25’e düşüren küresel salgın ve etkileri ile mücadele eden Türkiye’ye güveni sarsmak istiyorlar. Unutmayalımki psikolojimizi umutsuzluk ve güvensizlik parantezine almak isteyenlerin hedefi Türkiye’dir."


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı