BAŞDEĞİRMEN KÖYÜNDE KARANTİNA SONA ERDİ


Sağlık 24.08.2020 17:44:00 0
BAŞDEĞİRMEN KÖYÜNDE KARANTİNA SONA ERDİ

Şarkîkaraağaç İlçe Hıfzısıhha Kurulu 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat:09.30’da Kaymakam Onur Yılmazer başkanlığında olağanüstü olarak toplandı.

Isparta'nın  Şarkikaraağaç bağlı Başdeğirmen Köyü’nde Covid-19 Pandemisi kapsamında İlçe Hıfzısıhha Kurulunun 10.08.2020 tarihli ve 75 sayılı kararı ile karantina uygulaması kararı alınmış olup; kontrol neticesinde testlerin negatif olması nedeniyle Başdeğirmen Köyü’nde 24 Ağustos 2020 tarih ve saat:10.00 itibariyle karantina uygulamasının kaldırılmasına,

Yukarıda alınan kararların ivedilikle planlanmasına/uygulanmasına, tüm kolluk ve belediye zabıtası birimleri ile ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine,

Alınan bu kararın bilgi için Valilik Makamına, gereği için tüm Belediye Başkanlıkları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile Başdeğirmen Köyü Muhtarlığına gönderilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı