BAŞDEĞİRMEN’DEN FLAŞ AÇIKLAMA ITKM PROTOKOLÜNE ‘RET’ OYU VEREN MHP’Lİ YÖNETİM BAKIN NE YAPMIŞ?


Gündem 22.11.2019 00:07:00 0
BAŞDEĞİRMEN’DEN FLAŞ AÇIKLAMA ITKM PROTOKOLÜNE ‘RET’ OYU VEREN MHP’Lİ YÖNETİM BAKIN NE YAPMIŞ?

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITKM protokolüne hayır oyu veren MHP’nin 2018’de yönetimde iken TMSF ile protokol hazırlığı yaptığını anlattı. Kasım-2018’de Encümene gelen ITKM protokolünde ‘70 dükkanın müteahhidin para çekebilmesi için devrinin yapılması uygundur’ diye madde bulunduğu ortaya çıktı. Belediye Başkanı Başdeğirmen, “Kasım 2018’de aynı protokol geçirilmeye çalışılmış. 2018 11. Ayda kendilerinin yazdığı protokol var. ‘70 dükkanın müteahhidin para çekebilmesi için devrinin yapılması uygundur’ deniyor” deniyor.

Öte yandan Başdeğirmen, MHP’lilerin Belediyenin muhattabının devlet olmadığına yönelik açıklamalarını da kendi açıklamaları ile çürüttü. Başdeğirmen, “Devlet değil diyorlar. Bunu atayan cumhurbaşkanı. Sayın Yusuf Ziya Günaydın, TMSF göreve geldikten sonra söylemleri var, açıklaması var. ‘Artık muhatabımız devlet’ diyor” dedi. K32 ekranlarına getirilen görüntülerde Belediye Başkanı Günaydın, ‘ITKM devlete geçti. Bitiremiyorlar’ diyor.

180c4e19-323c-4dc6-8b0a-d7e73c4465c8.jpg

180c4e19-323c-4dc6-8b0a-d7e73c4465c8.jpg


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!