Bankaların mesai saatlerinde yeni karar!

Koronavirüs salgınında görülen vaka artışı dolayısıyla bankalar da yeni tedbirler almaya başladı. Türkiye İş Bankası ve Garanti Bankası 12 Nisan itibariyle çalışma saatlerinde değişikliğe gideceğini müşterilerine duyurdu.


Gündem 9.04.2021 14:00:00 0
Bankaların mesai saatlerinde yeni karar!

BURSA (İGFA) - Ramazan ayına yaklaşmakla birlikte COVID-19 vakalarında da yaşanan artış dolayısıyla bankalar çalışma saatlerini yeniden gözden geçirdi. Yeni karar alan bazı bankalar müşterilerine duyuru yaptı.

İlk duyuru Türkiye İş Bankası ve Garanti Bankasından geldi. Bankalar müşterilerine, "Sizin, çalışanlarımızın ve toplumumuzun sağlığını korumak amacıyla şubelerimizde gişe çalışma saatleri, 12 Nisan 2021 Pazartesi gününden itibaren saat 10.00-12.30 / 13.30-16.30 olacak şekilde değiştirilmiştir" açıklamasında bulundu.

Ziraat Bankası, Akbank, Halkbank, YapıKredi, Vakıfbank, Denizbank, Finansbank çalışma saatlerine yönelik değişiklik henüz yapılmadı.  


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı