BALKANTÜRK Eğitim Vakfında mali onay

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) 13. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nı pandemi kuralları kapsamında BALKANTÜRK Evi BEV Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.


Gündem 15.04.2021 13:30:00 0
BALKANTÜRK Eğitim Vakfında mali onay

BURSA (İGFA) - Divan başkanlığını Vehbi Varlık’ın yaptığı genel kurulda CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, SCAL Kulüp Başkanı Serdal Can ile ÇASİAD Başkanı Ersan Türkdönmez selamlama konuşmaları ile üyelere seslendi. 

BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 50 Gönüllü BEV Eğitim Koçu ile çıkılan yolculukta gençler kadar kendilerinin de yeni tecrübeler edindiğini belirten Başkan Onur, "40 Gönül Dostu Bursa’ya Vefa Projesi çalışmalarında artık son aşamadayız. Bursa’ya hizmet etmiş, hayatta olmayan değerli büyüklerimizin hatıralarını yaşatmak, genç nesillere aktarmak için yayınlanacak kitabımızı 2021 yılının yaz aylarında okurlarıyla buluşturmayı hedefliyoruz. Yaz sonu ise rahmetli olan değerli büyüklerimiz adına düzenleyeceğimiz resepsiyon ve okunacak mevlit ile ruhlarını yad edeceğiz. BEV Mütevelli Heyeti Üyeleri’mizin desteği, hayata geçecek yeni projelerimiz ile vakfımızın çalışmaları önümüzdeki günlerde de artarak devam edecektir” dedi.

Konuşmalar sonrasında vakfın mali tabloları yönetim ve denetim kurulu üyeleri tarafından ibra edildi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor