Bakan Varank: "Gaziantepe hizmet ettiğimiz için mutluyum"


Gündem 27.10.2021 12:00:00 0
Bakan Varank:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sanayi ve teknoloji şehri Gaziantep’e verdiği destek ve katkılardan dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, Fahri Hemşerilik Payesi ve Berat’ını kendi verdi.

GAZİANTEP(İGFA)-  Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda fahri hemşeri ilan edilen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara ziyaretinde, Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratı’nı verdi.

Fahri hemşerilik unvanını alan Bakan Varank şunları söyledi: “Ben kendimiz aslında Gaziantep’in asli hemşerisi sayıyorum. Gaziantep için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün bizleri ziyarete geldiniz, şehrimizde yapacağımız projeleri konuştuk. Önümüzdeki döneme ilişkin yapılacakları gözden geçirdik. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak Gaziantep’e hizmet etmekten hem mutluluk hem de şeref duyuyoruz. Gaziantep’in her yönüyle dinamizmiyle çok seviyoruz. Özellikle ihracatta Gaziantep’imiz çok iyi" dedi. 


Büyükkılıç: “Kütüphanelerimizle bugünümüzü ve yarınlarımızı ihya ediyoruz” Büyükkılıç: “Kütüphanelerimizle bugünümüzü ve yarınlarımızı ihya ediyoruz”
Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü
Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”