Bakan Koca: "İkinci dozda yarışalım!"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ikinci doz aşı oranında Bartın ve Giresunun yüzde 75in üzerine çıktığını belirterek, mavi il sayısının 13e yükseldiğini açıkladı.


Gündem 29.09.2021 02:00:00 0
Bakan Koca:

ANKARA (İGFA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, COVID-19'a karşı ikinci doz aşı oranını yükselten illerle ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ikinci doz aşı oranında Bartın ve Giresun'da yüzde 75'in üzerine çıktığını belirterek, mavi il sayısının 13'e ulaştığını duyurdu. Şırnak'ın ikinci doz aşı oranını yükselterek haritadaki rengini kırmızıdan turuncuya çevirdiğini belirten Bakan Koca, ikinci doz aşı oranı halen yüzde 55'in altında olan illerin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde olduğunu kaydetti.

"Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında yarışalım" diyen Bakan Koca paylaşımında, "Salgın şartlarında yaşamaktan hepimiz sıkıldık. Fakat hayatın eski akışına dönme isteği sağlığımız pahasına olmamalı. Maske ve mesafe kuralına uyalım, virüse karşı direnç kazanmak ve toplum bağışıklığını sağlamak için aşılarımızı yaptıralım" ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı