Bakan Çavuşoğlundan Ukraynada Macron eleştirisi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macronun Cezayir ve Türkiye hakkındaki açıklamalarına ilişkin, "Tarihinde sömürgecilik gibi kara bir lekesi olmayan Türkiyeyi de bu tartışmaların içine çekmesi son derece yanlıştır" dedi.


Gündem 7.10.2021 18:00:00 0
Bakan Çavuşoğlundan Ukraynada Macron eleştirisi

ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna'nın Lviv kentinde mevkidaşı Dmitro Kuleba ile ortak basın toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu, Ortak Stratejik Planlama Grubu toplantısında çok boyutlu ilişkileri ele aldıklarını söyledi. Ukrayna’nın toprak bütünlüğüne desteklerinin tam olduğunu kaydeden Bakan Çavuşoğlu, "Bakanlıklarımız arasındaki 2022-2023 İstişare Programını imzaladık. Turizm ilişkilerimizin hızla gelişmesi memnuniyet verici" dedi.

Fransa Cumhurbaşknı Emmanuel Macron'un Cezayir ve Türkiye hakkındaki açıklamalarına da dikkati çeken Bakan Çavuşoğlu, "Tarihinde sömürgecilik gibi karar bir lekesi olmayan Türkiye'yi bu tartışmaların içine çekmesi son derece yanlıştır. Bizimle ilgili söyleyecek sözü varsa arkamızdan değil doğrudan yüzümüze söylemesini tercih ederiz" diye konuştu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vlqZnHrFqMo?start=1508

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı