Gündem

Gündem Haberleri

Bahçeşehir evinde TOFAŞa yenildi


Gündem 23.10.2021 18:30:00 0
Bahçeşehir evinde TOFAŞa yenildi

Bahçeşehir Koleji , 5. hafta mücadelesinde ağırladığı TOFAŞ Basketbol Takımına 73-84 mağlup oldu. Bursa temsilcisi ise 5nci maçta 4ncü galibiyetini elde etti.

İSTANBUL (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi 5. haftasında Bahçeşehir Koleji, TOFAŞ'ı konuk etti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmada televizyon molasına 7-7 eşitlikle girilirken ev sahibi takım, 8. dakikada 18-11 üstünlüğü sağladı. Kalan sürede Jeremy Simmons ve Kasey Shepherd ile sayılar bulan Bursa temsilcisi, ilk çeyreği 18-14 geride kapattı.

İkinci periyoda Kasey Shepherd’ın üçlüğüyle başlayan TOFAŞ Basketbol Takımı, Yiğit Arslan’ın basketiyle 11.45’te 18-19 öne geçti. Elgin Cook, Tomislav Zubcic ve Muhsin Yaşar ile skor üretmeye devam eden Bursa ekibi soyunma odasına 29-41 üstün girdi.

Üçüncü çeyreğin başında rakibin sayılarına Muhsin, Berk ve Pako Cruz ile karşılık veren Mavi Yeşilliler, Tomislav Zubcic’in üçlüğüyle 24. dakikada farkı 13’te tuttu: Deplasman ekibi, son çeyreğe Yiğit Arslan’ın son saniye üçlüğüyle 54-65 önde başladı.

Dördüncü periyotta da geri adım atmayan TOFAŞ Basketbol Takımı, Bahçeşehir Koleji sayılarına Yiğit Arslan, Kasey Shepherd ve Jeremy Simmons ile karşılık vererek son 4 dakika girerken skoru 67-76 elinde tuttu. Pako Cruz ve Tomislav Zubcic’in basketleri son 2 dakikaya girerken farkı 11 sayıda (69-80) tutarken, kalan bölümde hata yapmayan Bursa temsilcisi, Jeremy Simmons ve Berk Uğurlu’nun basketleriyle sonuca giderek parkeden 73-84 galip ayrıldı.

 

 

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligde sıradaki maçını 31 Ekim Pazar günü saat 20.15’te evinde Anadolu Efes ile yapacak. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise F Grubu 3. hafta mücadelesinde 26 Ekim Salı günü Fransa deplasmanında SIG Strasbourg ile kozlarını paylaşacak.


Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük
Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti
Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka