Bağımsız Fotoğrafçılar eserlerini İzmitte sergiliyor

Cumhuriyet Parkı’nda bulunan İzmit Belediyesi Sanat Galerisine Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu tarafından sergi açıldı.


Gündem 2.10.2021 16:00:00 0
Bağımsız  Fotoğrafçılar eserlerini İzmitte sergiliyor

İZMİT(İGFA)-  İzmit Belediyesi Sanat Galerisi yeni sezonda ilk açılışını Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu sergisi ile yaptı. 

Bağımsız 30 fotoğrafın yer aldığı sergi 8 Ekim 2021 cuma gününe kadar devam edecek. Sergi davetinde bulunan Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Başkanı Kemal Kaya, “Kocaeli halkını sergiyi gezmeye davet ediyoruz. Sergi kültürünü ancak bu şekilde canlandırabiliriz. İnsanlarımızı bu şekilde aydınlatabiliriz. Sergimizi gezmelerinden dolayı çok da mutlu oluruz. Özellikle çocuklarını getirmelerini rica ediyoruz. Çünkü çocuklar yarınımız, geleceğimiz. Onların bu yaşlarda yeni hobiler kazanması çok önemli” dedi.

Fotoğraf sergisinin açılışına,  İzmit Belediyesi Başkan Vekili ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Kardaş, çok sayıda dernek üyesi ve fotoğraf sever katıldı.

 

 

 

 

 


Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor
Eti Maden personel alımı yapacak Eti Maden personel alımı yapacak