BADEZ KURUYEMİŞ 5 ŞUBESİYLE HİZMETİNİZDE


Sağlık 28.12.2019 23:36:00 0
BADEZ KURUYEMİŞ 5 ŞUBESİYLE HİZMETİNİZDE

​​​​​​​Yılbaşı geliyor. Önce tüketim kuruyemiş sektöründe oluyor. 1949 yılından bu yana faaliyet gösteren, 2003 yılında markalaşan Badez, 5 şubesi ile hizmette.

 

Badez Kuruyumiş Sahiplerinden Samet Şahan, şöyle konuştu:

“Kuruluş yılımız Badez olarak 2003. Ama sektörle alakalı başlangıcımız 1949. Şu an 4. kuşağız. Büyük dedemiz bu işe nohut ile başlamış. 3. Kuşak dedem bu sektörü Isparta’ya getirmiş, çeşitliliği artırmış. 3. Kuşak babam da fabrikaya döndürüyor. 4. Kuşak olarak farkımız tamamen perakendeye döndürdük. Kendi mağazalarımızda kendi ürünlerimizi satıyoruz. Sektörde baya eski bir firmayız.

Daha önce sadece toptan ayağımız vardı. Komple Akdeniz Bölgesi ve Ege Bölgesine hitap ediyorduk. Toptanı kaldırdıktan sonra perakende de Isparta’da kendimizi geliştirdik. Mağazalaşmalarımızı hızlandırdık.

Badez, kurucumuz olan büyük dedemizin lakabı. Burdur bölgesinde bizi Badez olarak bilirler. Badez’in anlamı da patates. O zamanlar patates lüks bir yiyecekmiş. Dedemin annesi oğlunu ‘badezim’ diye severmiş. Biz de oradan esinlenerek Badez ismini koyduk.

Isparta’da şu an 5 mağazamız var. Merkezimiz Toptancılar Sitesi’nde. Mağazalaşma projelerimiz devam ediyor. Bunun için imalatımız yetersiz gelmeye başladı. İmalatımızı büyütüyoruz. Yeni yerimizi yapacağız. Ondan sonra çevre illere yayılacağız. Antalya, Burdur ve Afyon’da mağaza açmayı hedefliyoruz. İmalatta zorlanmaya başladık. Şubeleşmeyi askıya aldık, imalatımızı yenileyeceğiz.”


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!