Gündem

Gündem Haberleri

AYLARDIR ARANIYORDU ÖLÜ BULUNDU


Gündem 12.01.2020 18:17:00 0
AYLARDIR ARANIYORDU ÖLÜ BULUNDU

Çocuklarının itirazına rağmen evleneceğim diyerek evinden ayrılan  ve aylardır kayıp olan Antalya'da ikamet eden ve Ağlasun nüfusuna kayıtlı 87 yaşındaki Hasan Bülbül'ün canız bedeni Isparta'nın Çukur Köyü civarında dağlık alanda bulundu.

EN SON ISPARTA'YA YOLA ÇIKMIŞ

Hasan Bülbül en son 18 Kasım tarihinde Antalya Şehrlerarası Otobüs Terminali’nden saat 14.00’te Antalya’dan Van’a giden bir firmaya ait otobüse binerek Isparta’ya bilet aldığı güvenlik kameralarından tespit edilmişti.

AİLE MÜGE ANLI'YA ÇIKTI

Ailesi Müge Anlıya çıkarak babalarının kayıp ihbarını vermiş, Müge Anlı’ya ‘Babam evlenmek istiyordu ve bizde dolandırılmasından korktuğumuz için buna müsade etmiyorduk. Çevresindeki bazı insanlarda şurada kadın var burada kadın var deyip aklını çeliyorlardı. Kaybolduğu gün kardeşimden 200 lira para almış ve o günden bu yana kayıp’ diye bilgi vermişti.

KÖY KÖYMÜ GEZDİ?

Sabah saatlerinde Çukur Köyü civarında bulunan dağlık alanlarda yeniden arama ve tarama faaliyetlerine başlayan jandarmaya bağlı ekipler tanınmayacak halde bir cesedine rastladı. Yapılan araştırmalar neticesinde üzerinde kimlik bulunan cesedin aranan Hasan Bülbül'e ait olduğu anlaşıldı. Hüseyin Bülbül'ün cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Isparta Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.  Bübül'ün Antalya'dan çıktıktan sonra Karacaören görüdüğü ihbarından sonra devamında Isparta'ya kadar bazı köylere yürüyerek gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.


Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu