Aydında yüzlerce balık telef oldu


Gündem 27.10.2021 04:00:00 0
Aydında yüzlerce balık telef oldu

Menderes Nehrinde son zamanlarda artan balık ölümleri Aydınlıları ve bölge halkını endişelendiriyor.

AYDIN (Büyükşehir Medya) - Bölgenin en önemli can damarlarından biri olan Menderes Nehri'nde su seviyesinin azalması ile birlikte iddialara göre zehir ve çevresel atıkların karıştığı suda balık ölümlerini de beraberinde getiriyor. Amatör balıkçıların uğrak noktası olan Menderes Nehri'nde avlamaya giden vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında yetkililerden konunun araştırılmasını istedi.

Hafta sonu ava çıkan amatör balıkçılar nehirdeki balıkların ölü olarak karaya vurduğunu görünce şaşkına döndü. Telef olan balıkları inceleyen avcılar gözlerindeki karartı ve sayının fazla olması dolayısıyla balıkların zehirlenebileceğini öne sürdü.

Daha önce nehirde yapılan incelemelerde balıkların ölüm nedeninin oksijen yetersizliğinden kaynaklandığı belirtilse de, bölge halkı konunun bir an önce araştırılarak çözüme kavuşmasını bekliyor.


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK