Aydında kadın dostu Kuşadasında Acil Yardım Hattı desteği

Aydında Kadına yönelik şiddetin önüne geçmeyi amaçlayan Kuşadası Belediyesi, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) ile ‘Acil Yardım Hattı’ işbirliği protokolü imzaladı.


Gündem 5.10.2021 15:00:00 0
Aydında kadın dostu Kuşadasında Acil Yardım Hattı desteği

Bülent ESER (Didim-a Haber) - Aydın'da şiddet veya istismara maruz kalan Kuşadası ilçesindeki kadınlar, hukuki ve psikolojik destek ile danışmanlık ihtiyaçlarını karşılamak için federasyonun acil yardım hattını arayabilecek.

İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen imza törenine TKDF Başkanı Canan Güllü, TKDF Kuşadası Temsilcisi MehlikeHepdemir, Kuşadası Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ile Kuşadası Kadın Platformu üyeleri katıldı.  

Törende konuşan TKDF Başkanı Canan Güllü, Kuşadası Belediyesi’nin kadın dostu politikalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, tüm hizmetlere kolayca ulaşabilmek adına ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde modern ve ferah bir Kadın Danışma Merkezi’miz hizmete girecek. Alt katı kreş, üst katı danışma merkezi olacak. Yine başka bir mahallemizde de anne-bebek merkezi yapıyoruz. Kuşadası Belediyesi olarak kadınların her zaman yanındayız” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular