Gündem

Gündem Haberleri

Aydında imam nikahlı eş cinayeti

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bir kadın, imam nikahlı eşi olduğu iddia edilen kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.


Gündem 28.03.2021 09:30:00 0
Aydında imam nikahlı eş cinayeti
AYDIN (İGFA)- Aydının Efeler ilçesi Adnan Menderes mahallesi 525 sokakta bulunan bir evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere  imam nikahlı O.G. isimli erkek şahıs  ayrılma aşamasındaki N.D. yi silahla vurduktan sonra yine aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken cumhuriyet başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan saldırıda kullanılan tabanca ekipler tarafından tespit edildi hastaneye kaldırılan  O.G. ve N.D. isimli ayrıma aşamasındaki çiftin hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.