Aydın Didimde faili meçhul cinayete 8 gözaltı!

Aydının Didim ilçesinde dün gece yaşanan faili meçhul cinayetle ilgili kameraların incelenmesi ardından 8 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler cinayeti henüz itiraf etmedi.


Gündem 6.10.2021 14:00:00 0
Aydın Didimde faili meçhul cinayete 8 gözaltı!

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Didim'de Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nden 5 el silah sesi geldiğini duyan ve olay bölgesinden kaçanların olduğu görenler 155 Polis İmdat ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlediği kişinin 35 yaşındaki Abdülkadir Görmez olduğu tespit edilirken Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

KAMERALAR İNCELENDİ

Ekipler bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleme altına alırken, Abdulkadir Görmez’in akşam saatlerinde neler yaptığı incelendi. Yapılan incelemelerde Görmez'in evine gitmeden bir süpermarkete girdiği ve alışveriş yaptığı sonrasında ise evinin güzergahındayken kendisini 2 yada 3 kişinin yaya olarak takip ettiği ve içinde yalnızca sürücü bulunan bir aracın da takip ettiğini tespit etti. Evine giderken önü kesilen Görmez’in yüzüne 3 ve vücudunun üst bölgesine 1 el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

KAN DAVASI MI?

Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 kişinin 27 Mayıs 2021’de görüştüğü kızın ağabeyi tarafından öldürülen Yusuf Bulgan’ın iki kardeşi ile 6 akrabası olduğu öğrenildi. Öte yandan cinayete kurban giden Abdulkadir Görmez’in ise Mayıs ayında işlenen cinayette Bulgan’ı defalarca bıçaklayarak öldüren Murat Görmez’in amcası olduğu kaydedildi. Emniyete götürülen 8 şüphelinin ifadesi sürerken, cinayetin itiraf edilmediği kaydedildi.

Güvenlik kameralarından yola çıkarak inceleme yapan polis ekipleri, cinayette kullanıldığı tahmin edilen 09 YS plakalı araç tespit ederek ele geçirirken, 3 mahallede de evlerde arama yaptı. Araçta cinayetle ilgili delillere ulaşan polis ekipleri, evlerde yapılan aramalarda da 2 tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirdi. Suç aleti silahın ele geçirilemediği öğrenilirken, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak