Atılan çöpler giderleri tıkadı, altgeçidi su bastı


Gündem 4.05.2020 01:22:00 0
Atılan çöpler giderleri tıkadı, altgeçidi su bastı

ANTALYA'da akşam saatlerinde kısa süreli etkili olan sağanak nedeniyle Vatan Bulvarı üzerinde altgeçidi su bastı. Su giderlerini tıkayan çöpler görevliler tarafından temizlenince biriken su tahliye edildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde kent merkezinde gün boyu aralıklarla etkili olan yağmur, akşam saatlerinde 1 saat sağanak şeklinde yağdı. Sağanak yağış nedeniyle kentte yollarda su birikintileri oluştu. Muratpaşa ilçesi Vatan Bulvarı üzerinde bulunan Çallı Altgeçidi'ni, yağmur nedeniyle su bastı. Altgeçitte atılan çöpler nedeniyle su giderleri tıkanınca biriken su nedeniyle plakası öğrenilemeyen bir araç suda kaldı.

Polis ekipleri su baskını nedeniyle altgeçit girişini araç geçişine kapattı. Su basan altgeçidin giderlerinde biriken çöpleri ASAT ekipleri temizledi. Temizlik için girdikleri su birikintisinde vücutlarının bir bölümü suda kalan çalışanlar, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonunda çöpleri topladı. Bu giderlerin açılmasının ardından biriken su tahliye edildi.
Meteoroloji 4.Bölge Müdürlüğü verilerine göre yağışların önümüzdeki hafta da Antalya kent merkezinde ve içlerinde etkili olması bekleniyor.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!