ATABEY’E TOKİ’DEN 252 KONUT PROJESİ


Gündem 16.03.2021 17:59:00 0
ATABEY’E TOKİ’DEN 252 KONUT PROJESİ

Atabey ilçesindeki yeni mahalleye yapılan TOKİ konutları arkasında bulunan eski yetiştirme yurdu alanında planlanan yaklaşık 34 bin m2’lik alan Milli Emlak Müdürlüğünce TOKİ’ye tahsisi gerçekleştirildi. Zemin etüd çalışmalarına başlandı.

TOKİ Projesinde flaş gelişme 252 konut Toki projesi gerçekleşiyor. 

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: TOKİ’de bekleyen 300 proje arasında 2 yıl sonra değerlendirilecek projemizi hemen başlattığı ve uygulamaya alınmasında büyük emeği ve desteği olan TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'in girişimleriyle öncelik proje arasına alınmıştır. Atabey ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. TOKİ tarafından Projenin yapılması için Isparta’lı Mimar Muhammed Said Uyar’ın projeyi tamamladıktan sonra TOKİ yaklaşık 34 bin m2’lik alana 126 adet 2+1 konut 126 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 252 adet konut ihalesi gerçekleştirilecektir.

Projenin tamamlanmasının ardından yapım ihalesi gerçekleşecek inşaat çalışmalarına başlanacaktır. İnşaat alanında kabası bitikten sonra Toki’nin tarafından talep toplanacak  daha sonra hak sahipleri belirlemesi yapılacaktır.

Şahsım ve Atabey halkım adına Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’a ve TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e emek ve katkıları için ilçe halkım, partim, Meclis üyelerim, Muhtarlarım, Belediye çalışanlarım adına teşekkür ediyorum.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı