Aşık olduğu kızın ablasını aşklarına engel olduğu gerekçesiyle bıçakladı


Gündem 26.08.2020 02:03:00 0
Aşık olduğu kızın ablasını aşklarına engel olduğu gerekçesiyle bıçakladı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde gerçekleşen olay saat 13.30 sıralarında Altınkum mahallesi 451 sokak üzerindeki bir güzellik salonunda meydana geldi. Otomobiliyle iş yerinin önüne gelen Süleyman T., balkondaki masada oturan Şenay N.'yi boyun ve karın bölgesinden olmak üzere 3 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Ablasının yaralandığını gören ve engellemeye çalışan Sennur N.'ye de bıçak sallayan Süleyman T, hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

AŞKINA KARŞILIK BULAMADI, BIÇAKLADI
Kanlar içinde kalan Şenay N., kaldırıldığı özel hastanede ameliyata alınırken, yakınlarının ihbarı üzerine güzellik salonuna polis ekipleri sevk edildi. Olay sırasında dükkanda olan bir müşteri büyük korku yaşarken, polis kayıplara karışan Süleyman T.'nin bir an önce yakalanması için çalışma başlattı. Şüpheli Süleyman T.'nin Sennur N.'ye aşık olduğu, aşkına karşılık bulamamasının sebebi olarak da Şenay N.'nin gördüğü ve bu yüzden bıçakladığı iddia edildi.

"ÇIĞLIK SESİNİ KIZIM SANDIM"
Kızı kuafördeki saldırıya şahit olan gazeteci Mustafa Kozak, büyük korku yaşadığını ifade ederek, "Çığlık sesini kızım sandım. Kızım da o esnada içerideydi. Hemen koştum. Kızım balkondan atlayıp kaçmış. Kardeşi müdahale ederken ona da saldırıda bulunmuş, kendisini bir odaya kapatarak kurtulmuş. Sonra giderken şüpheli, 'bu daha bitmedi' diyerek arabayla uzaklaşmış" dedi.


Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.