Ardahanda tematik denetimler sürüyor

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, İçişleri Bakanlığının Koronavirüs ile mücadele kapsamında 81 ilde uyguladığı Haftalık Tematik Denetim Genelgesi kapsamında, kuaför, berber ve güzellik merkezlerinde denetim faaliyetinde bulundu.


Gündem 9.03.2021 18:30:00 0
Ardahanda tematik denetimler sürüyor

ARDAHAN (İGFA) - İçişleri Bakanlığı  tarafından tüm Türkiye’de eşgüdüm içerisinde gerçekleştirilen Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde uygulanan Tematik Denetimler Ardahanda da yapıldı. Vali  Hüseyin Öner, beraberinde Belediye Başkanı Faruk Demir, Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, ilgili kurum müdürleri, esnaf odaları temsilcileri ve muhtarlarla birlikte beraber, kuaför ve güzellik merkezlerinde denetim gerçekleştirdi.
İşletme sahiplerine bilgilendiren Vali Öner, kontrollü normalleşme sürecinin yaşandığı bu süreçte herkesin maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyması gerektiğini söyledi. Okulların açık kalabilmesi, restoran, kafe ve çay ocaklarının faaliyetini sürdürebilmesi noktasında vicdani sorumlulukla hareket edilmesine de dikkat çeken Vali Öner,  kurallara uyulması halinde ilimizin risk haritasında turuncu olan renginin önce yeşile ardından maviye dönebileceğini ifade etti.


Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...