Ardahan Posofta şehit ailelerine ziyaret

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, eşi Zehra Mine Öner ile birlikte Şehit Aileleri ziyaretleri kapsamında, Şehit Piyade Komando Er Atalay Şeker ve Şehit Piyade Komando Onbaşı Seçkin Yılmaz’ın Posof ilçesinde yaşayan ailelerini evlerinde ziyaret etti.


Gündem 9.03.2021 16:31:00 0
Ardahan Posofta şehit ailelerine ziyaret

ARDAHAN (İGFA) - Ardahan Valisi Hüseyin Öner, şehit Er Atalay Şekerin Çambeli köyünde ikamet eden babası Orhan Şeker, annesi Aydanur Şeker ile Şehit Onbaşı Seçkin Yılmaz’ın Yurtbekler köyünde ikamet eden babası Vezir Yılmaz, annesi Songül Yılmazı evlerinde ziyaret etti. Eşi Zehra Mine Önerin de hazır bulunduğu ailelerin ziyaretinde Vali Hüseyin Öner, şehit ailelerinin acısını paylaştı.

Devlet olarak, devletin yetkilileri olarak şehitlerin kutsal emanetleri olan aileleri sıklıkla ziyaret ederek, acılarını paylaştıklarını belirten Vali Öner, "Bu vatan için canlarını, kanlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimizin geride bıraktığı anneleri, babaları ve aile fertleri bize emanettir. Biz inşallah, kahramanlarımızın emanetleriyle sık sık birlikte olacağız. Devletimiz hiçbir zaman şehitlerimizin emanetlerini yalnız bırakmayacak. Şehitlerimizi unutmadığımız gibi, onların aziz hatıralarını da her zaman için yaşatacağız" diye konuştu.

Ziyarette, tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.




Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı