Aracın çarptığı köpeğe Osmangazi desteği

Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yolda aracın çarptığı bir anne köpek ile yavrularına şefkat eli uzattı.


Gündem 4.04.2021 16:30:00 0
Aracın çarptığı köpeğe Osmangazi desteği

BURSA (İGFA) - Nilüferköy Mahallesi’nde vatandaşlardan yaralı bir sokak köpeği bulunduğu ihbarı alan Bursanın Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bölgeye giderek yaralı köpeğe ilk müdahalede bulundu. Ekipler, yaptıkları incelemeler sonucunda köpeğin 6 adet yavrusu olduğunu tespit etti. Anne köpek ile yavruları için harekete geçen ekipler, can dostları Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne götürdü.

Görevli veteriner hekim tarafından muayenesi yapılan 2 yaşındaki anne köpek, sol ön kolundan osteosentez operasyonu geçirdi. Kemik dokularını birleştirmek için köpeğe platin takılırken, 6 yavrunun da uyuz tedavisi yapıldı. Tamamen iyileşene kadar Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde tutulacak olan can dostlar, daha sonra ise doğal yaşamlarına bırakılacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı