Antalyalı iş insanlarına liderlik ufku

Antalyalı iş insanlarıyla, “Zor Zamanları Aşmak, Koçluk ve Liderlik” konuşuldu.


Gündem 13.10.2021 14:00:00 0
Antalyalı iş insanlarına liderlik ufku

ANTALYA (İGFA) - Ulusal bazda iş dünyasında kullanılan en iyi koçluk uygulamalarının konuşulduğu “ICF Türkiye Dönüştüren Koçluk Hikayeleri” webinar etkinliği, farklı şehirler üzerinden bölgesel alanlara taşındı.

Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF’in ülkemizdeki tek yetkili temsilcisi ICF Türkiye, iş dünyasında koçluğa değer katan özgün deneyimlerin paylaşıldığı ve ulusal bağlamda bir yıldır sürdürdüğü “Dönüştüren Koçluk Hikayeleri” webinarının bölgesel alanda bir benzerinin ilkini Antalya’da gerçekleştirdi.

Webinarın moderatörü ICF Türkiye Antalya Temsilcisi Asena Taniş Ulugergerli açılış konuşmasında, profesyonel koçluğun iş dünyasında, kariyer koçluğu, yetenek koçluğu, yönetici koçluğu, takım koçluğu gibi çok geniş bir kullanım alanı olduğunu vurguladı. Etkinlikte, turizm sektöründe, insanı odağa alan koçluk yaklaşım ve uygulamalarının sektörü nasıl etkileyeceği de irdelendi. TUI Travel Hotels, Pegasos Resort, Royal & Club Hotel Genel Müdürü Cemal Yıldız, özellikle çalışan mutluluğu ve özgüveninin artacağını vurgulayarak; “Kişisel olarak şirketimizin kazanacağı başarılar bizleri daha fazla mutlu edecektir. Aile ve iş dengemiz çok daha sağlıklı oluşacaktır. Azalan stres, gerginlik, çatışmalar, endişeler var olan dengeyi pozitif olarak değiştirecektir. Kurumlarda sağlanan başarılar geleceğe güvenle bakılmasını sağlayacaktır. Kısacası, mutlu personel, mutlu kurum ve mutlu misafir döngüsü çok daha sağlıklı gerçekleşecektir.” dedi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.