Antalya Kırmızı Kodla uyarıldı


Yaşam 10.12.2019 19:58:00 0
Antalya Kırmızı Kodla uyarıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya ili için çok kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Vatandaşları kuvvetli meteorolojik hadiselerde ilgili uyarmak amacıyla başlatılan "renk kodu sistemi" kapsamında ilk kırmızı kodlu uyarı, Antalya'da yarın ve perşembe günü beklenen aşırı yağışlar için verildi.

Yapılan son tahminlere göre 2 gün boyunca sürmesi beklenen yağışta metrekareye 100-250 kg civarında yağış düşmesi bekleniyor.

SÜTÇÜLER ve AKSU’DA RİSK ALTINDA

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son analizlere göre Antalya’da görülecek kuvvetli yağışın Isparta’nın güneyinde yani Sütçüler ve Aksu ilçelerinde de etkili olması bekleniyor. Son verilere göre bu bölgede yarın sabah saatlerinden itibaren görülecek yağışın Perşembe öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Bölgeye metrekareye 50-100 kg yağış düşmesi bekleniyor.

HORTUM OLUŞMA RİSKİ VAR

Antalya’da sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, kıyı kesimlerde hortum oluşma riski gibi muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.


Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet