Antalya İl Kadın Kollarında görev değişimi


Siyaset 9.07.2020 00:13:00 0
Antalya İl Kadın Kollarında görev değişimi

Antalya İl Kadın Kollarında görev değişimi:

Uzun süredir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Tülay Beşkonak Özçay, bugün Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından görevi Ayşe Keyik Yılmaz’a devir edildi. İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve diğer adayların hazır bulunduğu devir teslim töreninde karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

İl Kadın Kolları Başkanlığı mazbatasını alan Ayşe Keyik Yılmaz: Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam‘ın taktiri, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve İl Kadın Kolları Başkanımız Tülay Beşkonak Özçay’ın destekleriyle atanmış olduğum İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini Rabbim layığıyla yapmayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı