Antalya'da Turizm çalışanlarına aşı müjdesi


Turizm 16.03.2021 20:07:00 0
Antalya

TÜRKİYE'nin turizm cenneti Antalya'da sezonun açılmasına kısa süre kala turizm çalışanlarına aşıda öncelik verilmesi için AK Parti tarafından yapılan girişim sonuç verdi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve AK Parti Antalya Milletvekilleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından turizm çalışanlarının aşı programına dahil edildiğini ifade etti. Yaşanan gelişme sektörde sevinç yarattı.

TALEPLER TOPLANIYOR

Koronavirüs salgını sonrası turizm hizmetlerinin yıl boyunca kesintisiz bir şekilde açık kalmasını sağlamak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Güvenli Turizm Sertifikalı olarak hizmet verecek konaklama yerlerindeki turizm çalışanları aşı programına dahil edildi. Antalya'da geçimini turizmden sağlayan turizm çalışanlarının beklentileri AK Parti tarafından dikkate alınırken, bakanlıklarla yapılan görüşmeler sonucunda aşılama önceliği oluşturuldu. Talepler toplanmaya başlanırken turizm çalışanlarının sezon öncesi yüzleri güldü.


BEKLENTİ YÜKSEK

Turizmin Antalya için büyük önem taşıdığını ifade eden AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, evine ekmek götüren turizm çalışanlarının taleplerini önemsediklerini söyledi. Bu yıl turizmden beklentinin yüksek olduğunu belirten Başkan Taş, “Antalya'mız turizmin yıldızı olmayı sürdürecek" ifadelerini kullandı.


LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni
Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor
Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu