Antalya'da 'İmdat' çağrıları karşılığını buldu


Gündem 19.10.2019 01:19:00 0
Antalya

Antalya’da, kendisinden ayrılmak isteyen eşini tehdit ettiği için hakkında uzaklaştırma kararı verilen Yusuf Aydemir’e mahkeme kararıyla elektronik kelepçe takıldı. Aydemir, eşine 600 metreden fazla yaklaşamayacak!
 
Akdeniz Manşet’in geçtiğimiz ay, ‘Çaresizliğin Gözyaşları’ başlığıyla dramını duyurduğu Keziban Aydemir’in imdat çağrıları karşılığını buldu. Yıllarca şiddet gördüğü eşi Yusuf Aydemir’den kaçarak hayatına yeni bir sayfa açmak isteyen 44 yaşındaki talihsiz kadınla ilgili haberimiz üzerine Antalya Valiliği Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) devreye girdi. Antalya 2. Aile Mahkemesi’nde açılan davada, daha önce Fethiye Aile Mahkemesi’nin vermiş olduğu uzaklaştırma-koruma kararı uyarınca Yusuf Aydemir’e elektronik kelepçe takılmasına karar verildi.
 
Sevincini Manşet’le paylaştı
Dün ikamet ettiği Kaş’tan Antalya’ya çağrılan Yusuf Aydemir’e Varsak Jandarma’da elektronik kelepçe takıldı. Elektronik kelepçenin 6 ay boyunca takılı olacağı belirtilirken,  gerek görülmesi halinde bu sürenin uzatılacağı kaydedildi. Kelepçe takılı sürede Yusuf Aydemir’in eşine 600 metreden fazla yaklaşamayacağı da ifade edildi. Yaşanan bu gelişme üzerine sevincini Akdeniz Manşet’le paylaşan Keziban Aydemir, “Döktüğüm gözyaşları, aylardır yaşadığım korkular sizin haberiniz sayesinde nihayet son bulacak. Halen devam eden boşanma davamızın sonuçlanmasının ardından kendime yeni bir sayfa açacağım. Bana sahip çıkan devlet kurumlarına, yetkililere teşekkür ederim” dedi.

Yunus ERDOĞAN


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!