Turizm

Turizm Haberleri

Antalya'da Gizli bir şelale


Turizm 8.06.2020 01:08:00 0
Antalya

Antalya’nın Aksu ilçesinde ormanlık alanın içindeki gizli cennet olarak adlandırılan Kocaçay Şelalesi görenleri hayran bıraktırıyor. Şelale son dönemlerde yerli ve yabancı kampçıların da uğrak adresi haline geldi

Antalya'nın Aksu ilçesinde bulunan ormanın içindeki gizli cennet olarak adlandırılan Kocaçay Şelalesi görenleri hayran bıraktırıyor. Bölge halkı dışında pek bilinmeyen şelale son dönemlerde kampçılar ve gezi severlerin uğrak adresi haline gelirken, manzara karşısında ziyaretçiler büyüleniyor. Karaöz Mahallesi'ndeki ormanlık alanın içinde gizlenen Kocaçay Şelalesi'nin tanınırlığı sosyal medyada yayılan fotoğraflarla arttı.

SAHİLE ALTERNATİF
Sahil turizmine alternatif olarak son dönemlerde ilgi gören doğa turizmi nedeniyle ziyaretçilerin özellikle hafta sonları ilgi gösterdikleri şelalenin soğuk sularında insanlar serinliyor. Kampçıların çadır kurdukları, ailelerin ise hafta sonları vakit geçirmek için piknik ve mangal yaptığı bölge ayrıca fotoğraf severlerinde adresine haline geldi.

BUZ GİBİ SERİNLİK
Şelalenin soğuk sularına kendilerini bırakan vatandaşlar büyük keyif yaşarken, gençler ise şelaleye tırmanarak yüksek bölgelerden suya atlıyor. Bölge halkının 'gizli cennet' olarak adlandırdığı şelale, çok fazla kişi tarafından keşfedilmemiş olması nedeniyle turizme kazandırılması bekleniyor. Bölge buz gibi havası ile dikkat çekiyor.


Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...
Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...