Antalya'da FETÖ/PDY operasyonu: 5 gözaltı


Gündem 24.09.2020 15:08:00 0
Antalya

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Yönelik Yapılan Eş Zamanlı Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:


"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün bütünüyle deşifre edilip faaliyetlerinin sonlandırılması,  örgüt mensuplarının yakalanarak haklarındaki gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi adına Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde;
 
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün kriptolu ve şifreli haberleşme programı olan Bylock programını kullandıkları tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik, ilimiz merkezinde (2), İzmir ilinde (1), Manavgat ilçesinde (1) ve Korkuteli ilçesinde (1) farklı adreste gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda (A.Y.), (H.Ç.), (Ş.G.), (S.O.) ve (B.T.) isimli (5) şüpheli yakalanmış, yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konulmuştur.
 
Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yapılan işlemlerin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüphelilerden (A.Y.), (H.Ç.), (Ş.G.), (S.O.) tutuklanmış, (B.T.) isimli şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulanmıştır.
 
Devletin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör odakları ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba