Antalya'da Bisiklet Turu Başladı


Yaşam 21.02.2020 16:12:00 0
Antalya

Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) 2.1 kategorisinde bulunan Antalya Bisiklet Turu (Tour of Antalya), 23 ülkeden 29 takım ve 174 sporcunun katılımıyla başladı. Antalya Valiliği öncülüğünde, 'Kadın varsa hayat var' sloganıyla gerçekleştirilen turun 'Antalya-Antalya' etabı, Yat Limanı'ndan start aldı. Yarışmanın startını Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı verdi. Organizasyona bu yıl ilk kez 1 dünya turu 'World Tour' ve 5 kıta takımı 'Continental Team' statüsünde ekip katıldı. Rusya ve Ukrayna milli takımlarının da mücadele ettiği yarışta Türkiye'yi Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Spor Toto Cycling Team ekipleri temsil etti. Teması 'Antalya'nın doğal güzellikleri' olan yarışının dünkü etabında sporcular, 149 kilometre pedal bastı. Etabı, İrail takımınrdan Mihkel Raim kazandı. Yarışlar, 23 Şubat Pazar günü Erdal İnönü Parkı'nda ödül töreniyle sona erecek.

CORENDON'A ÖZEL
Corendon Airlines ile Alman bisiklet takımı Bike Aid 1 yıllık sponsorluk anlaşması da yaparken yönetim kurulu başkanı Yıldıray Karaer, "Bi-ke Aid logomuzu taşıyacak ve ülkemizin tanıtımını yapacak" dedi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...