Gündem

Gündem Haberleri

Ankara Kalesine Love Erdoğan

ABDnin New York kentinde Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı "Stop Erdoğan" ilanına, Ak Parti Altındağ İlçe Teşkilatı Ankara Kalesine Love Erdoğan görseli yansıtarak cevap verdi.


Gündem 11.03.2021 10:00:00 0
Ankara Kalesine Love Erdoğan

ANKARA (İGFA) - ABDnin New York kentinde "Silenced Turkey" imzasıyla yayınlanan skandal ilana AK Parti Altındağ İlçe Teşkilatından karşılık geldi.

AK Parti Altındağ teşkilatı tarafından Başkan Fatih Bildikin önderliğinde Ankara Kalesine, New Yorkta reklam panosunda yer alan "Stop Erdoğan" ifadesine cevap olarak "Love Erdoğan" görseli yansıtıldı. Ankaranın tarihi mekanında yapılan sinevizyon büyük beğeni topladı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ"

Etkinlikte konuşan Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, Cumhurbaşkanı Erdoğanın arkasında olduklarını belirtirken "New Yorktaki Times Meydanındaki reklam panolarına FETÖcüler tarafından Stop Erdoğan yazılarının asılmasından sonra başkent Ankaradan, Ankaranın kalbi Altındağdan sesleniyoruz ve diyoruz ki, 19 yıldır Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milletimizle beraber bizler de aynı şekilde durmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Durmadan, yorulmadan sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzu buradan beyan ediyoruz. " diye konuştu.

AK Parti Altındağ Tanıtım ve Medya Başkanı Uğur Akay  ise "Biliyorsunuz New Yorkta Cumhurbaşkanımıza bir densizlik yaptılar. Stop Erdoğan yazdılar. Biz onların New Yorkta yaptığını, burada Ankara Kalemizde Love Erdoğanı önce kalbimize, sonra Altındağın başkenti kalemize yansıttık. İnşallah, buradan FETÖcülere güzel bir mesaj olur" dedi.






Başkan Zeyrek, MTSO Yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, MTSO Yönetimini ağırladı
Potada 28. hafta biletleri satışta Potada 28. hafta biletleri satışta
Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu
Konya Selçuklu'da Tekno-Sel ilgisi Konya Selçuklu'da Tekno-Sel ilgisi
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek 3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek