Gündem

Gündem Haberleri

Anadolu Efes Kazanı devirdi


Gündem 21.10.2021 22:00:00 0
Anadolu Efes Kazanı devirdi

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeaguein 5. haftasında UNICS Kazanı konuk etti. Yeni sezona 4te 0la giren Ergin Ataman yönetimindeki son şampiyon Efes, evinde UNICS Kazanı 71-68 devirdi ve kötü gidişata dur dedi.

Turkish Airlines EuroLeague'in 5. haftasında Anadolu Efes, UNICS Kazan'ı ağırladı.

Yeni sezona 4'te 0'la giren son şampiyon Anadolu Efes, evinde, seyircisi önünde Rus ekibine şans tanımadı. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçı 71-68 kazanan temsilcimiz, bu sezonki ilk galibiyetini 5. haftada aldı.

Hava atışını pembe top ile Demet Özdemir yaptı

Anadolu Efes-Unics Kazan maçında 2014'ten bu yana meme kanserinde erken tanının önemine vurgu yapan #FarkındalığınŞampiyonu “Meme Kanseri Farkındalığı" için pembe top havalandı. Karşılaşmanın hava atışını pembe top ile birlikte başarılı oyuncu ve projenin gönüllü destekçisi Demet Özdemir yaptı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı