Aliağa Petkim Spor, Galatasaray NEF’i Ağırlıyor

Aliağa Petkim Spor, ING Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Galatasaray NEF’i konuk ediyor. 9 Ekim 2021 Cumartesi günü Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nun oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak. Sporseverler karşılaşmayı TİVİBU Spor 2 kanalından


Gündem 8.10.2021 19:00:00 0
Aliağa Petkim Spor, Galatasaray NEF’i Ağırlıyor

İZMİR (İGFA) - Aliağa’nın süper ligdeki temsilcisi, karşılaşmaya Başantrenör Can Sevim yönetiminde hazırlanıyor. İlk iki haftada galibiyet alamayan Aliağa Petkim Spor, ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray NEF’i mağlup ederek ilk galibiyetine ulaşmayı hedefliyor.

İŞTE PROGRAM

 9 Ekim Cumartesi

13.00 Aliağa Petkim Spor - Galatasaray Nef
15.30 Darüşşafaka – Tofaş
18.00 Frutti Extra Bursaspor - Beşiktaş Icrypex
20.15 Bahçeşehir Koleji - Fenerbahçe Beko

10 Ekim Pazar
13.00 Gaziantep Basketbol - Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket
15.30 Semt77 Yalovaspor - HDI Sigorta Afyon Belediyesi
18.00 Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka
20.15 Büyükçekmece Basketbol - Türk Telekom Spor

 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!