Alevi Bektaşi Vakfı'ndan kamuoyuna Barış Pınarı Harekatı çağrısı


Gündem 13.10.2019 12:50:00 0
Alevi Bektaşi Vakfı

Alevi Bektaşi Vakfı'ndan kamuoyuna Barış Pınarı Harekatı çağrısı
Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulunan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, "Yüce Türk Ordusu şanlı tarihinin hiçbir döneminde işgalci olmamıştır." dedi ve kamuoyuna şu çağrıyı yaptı: "Gün, birlik ve beraberlik günüdür."

 

Alevi Bektaşi Vakfı'ndan kamuoyuna Barış Pınarı Harekatı çağrısı
 

"Tüm uyarı ve ikazlara rağmen ülkemizin varlık ve birliğini tehdit eden terör örgütleri, huzur ve güvenimize kast ettiler. Bu bedbahtları bulundukları yerde imha etmek, dünyaya, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, güven ve emniyet tesis etmek için 'Barış Pınarı Harekatı' başlamıştır." diyen Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir şunları söyledi:

'Şanlı ordumuz hiçbir zaman işgalci olmamıştır'
"Gücünü tarihinden, imanını dininden, onurunu yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (SAV) Efendimiz'den, haklılığını mazlum milletinden alan yüce Türk Ordusu tarihinin hiçbir yerinde ve anında işgalci olmamıştır. Hiçbir zaman aman dileyene kılıç çekmemiş, güçlü ile bir olup mazlum ve masumları ezmemiştir. Yüce Türk Ordusu canı ve kanı pahasına sadece ve sadece barış ile huzuru tesis etmek için savaşmış her zaman her yerde içinde bulunduğu durumun şartlarına bakmaksızın güven ve emniyet tarafında olmuştur."

'Gün birlik ve beraberlik günüdür'
"Gün her zamankinden fazla birbirimize kenetlenme günüdür. Baş Komutanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere harekata katılan ordumuzun ikmalini sağlayan askerlerimizi kutluyorum. Tüm dünyaya Türk'ün sabır ve gücünü gösterdikleri için Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı olarak onların onurlu ve kararlı duruşlarını canı yürekten destekliyor ve emirlerinde olduğumuzu haykırıyorum."


Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı