Aksarayda uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Aksarayda Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yapılan istihbaratta Gülbahçe ilçesi Gülpıunarbeldesindeki uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen iki şüpheliyi suçüstü yakaladı.


Gündem 3.10.2021 14:00:00 0
Aksarayda uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber) - Alınan bilgiye göre,  Gülpınarbeldesi mülki sınırları içerisinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan iki şahsın yakalanmasına yönelik yapılan fiziki takiplerde N.B. ve E.İ. isimli şüpheliler suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve iş yerinde yapılan aramada; 150 gr. kubar esrar, 5 gr. plaka esrar, 4 adet uyuşturucu hap ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
Jandarma'daki ifadeleri sonrasında şahıslar adli makamlara sevk edildi.

 


BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün