Aksarayda "Sevgi Evleri " tamamlanıyor


Gündem 21.10.2021 18:00:00 0
Aksarayda

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in devlet koruması altındaki çocukların huzur ve refah içerisinde yetişeceği ortamlar oluşturmak için başlattığı sevgi evleri projesinin, inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber)- Aksaray Belediyesi, devlet koruması altındaki çocukların aile ortamında yetişmesi için Nevşehir Caddesi Şifahane Mahallesinde toplamda 10 bin metrekare alan üzerine Sevgi Evlerini inşa etti. 

Kaba inşaatı ve çatı kaplaması yapılan ve 8 bloktan oluşan Sevgi Evleri, her yaş grubunun ayrı ortamlarda barınacağı şekilde dizayn edildi. Çocukların barındığı alanlarda yaş gruplarına göre iki farklı bloktan oluşacak olan sevgi evlerinin birinci bloğunda 0-6 yaş çocuk evi yer alırken, 7-18 yaş grubundaki çocuklar için 4 adet blok yer alıyor. Sevgi Evlerinin içinde, sosyal tesis, oyun alanları, kantin, dinlenme alanı, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş yolları ve dinlenmeleri için bahçelerinde kamelyalar olacak. 

 


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu
Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz” Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz”
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması