Aksarayda köy okullarında en mutlu gün

Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğünce köy okullarında daha önce hiç doğum günü kutlamamış çocuklara doğum günü sürprizi yapıldı. Doğum günü kutlanacak öğrenciler için sınıflar süslendi, doğum günü pastası hep birlikte kesildi.


Gündem 8.10.2021 10:00:00 0
Aksarayda köy okullarında en mutlu gün

Ayşe ALP(Aksaray Olay Haber)- Hatipağatolu İlkokulu’nda doğum günü aynı güne denk gelen öğrenciler için doğum günü partisi düzenlendi. Öğrenciler için sınıflar süslendi ve doğum günü için hazırlanan pastalar sıralarda yerini aldı. Doğum günü hazırlıkları tamamlandığında okul öğretmenleri ve öğrenciler, kutlamayı başlatarak öğrencilere sürpriz yaptılar.

Doğum günleri kutlanan çocukların sevinci görülmeye değerdi. Öğrenciler, arkadaşlarıyla
birlikte doğum günü pastasını kestiler. Doğum günleri kutlanan öğrencilere, Belediye Başkanı
Dr. Evren Dinçer adına hediyeler verildi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, “Geleceğimizin umudu çocuklarımızın yüzlerinde küçük bir tebessüm oluşturabilmek adına Rabia Özdemir, Cemal Baran Çelebi, Kamil Kerem Çelebi ve Enes Doğanay adlı yavrularımızın doğum gününü kutladık” diyerek çocukların en mutlu gününü paylaştı.


CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor
Ak Parti’nin adayı Mehmet Ali Ertuğrul oldu Ak Parti grubu adına Mehmet Ali Ertuğrul il Genel meclis Başkanlığı seçimlerine katılacak
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Başkan Yalçın: “Yaşam çıtasını çok yükselttik” Başkan Yalçın: “Yaşam çıtasını çok yükselttik”