Aksarayda CHP, Başkanına sahip çıktı


Gündem 26.10.2021 10:30:00 0
Aksarayda CHP, Başkanına sahip çıktı

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden CHP’li Belediye Başkanı hakkında yayınlanan görüntülerle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Ayşe ALP(Aksaray Olay Haber)- CHP, Parti binasında yapılan basın toplantısına CHP teşkilatları ve CHP’li Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik’te katıldı. CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, "Başkanımızla ilgili yayınlanan görüntüleri parti örgütlerimizle birlikte değerlendirdik. Konuyla ilgili kararı yargı verecektir. Gerçekler er yada geç ortaya çıkacaktır. Bir görüntü ile yargısız infaz yapılmasına müsaade etmeyiz. Başkanımızın arkasındayız. Herkes elini vicdanına koysun” dedi.

CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk basın açıklamasında, İlimizde yaşanan son durum ile ilgili bir basın açıklaması yapma ihtiyacı duyduk. İki belediye başkanımız ile birlikte İstanbul’da büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızdan kasaba belediyelerimize yardım istemek için, destek olmalarını sağlamak için İstanbul’da bulunduk. Bu süreçte partili belediye başkanımız ile başlayan daha sonra başka siyasi parti belediye başkanlarını kapsayan bir video dolaşımı sokuldu. Bu videonun dolaşıma sokulmasından hemen sonra zaten bir aradaydık. Belediye başkanımızla bu konuda konuştuk. Belediye başkanımız böyle bir görüntüsünün olmadığını ısrarcı bir şekilde bizlere beyan etmiştir” dedi. 

"KOMPLOYA GENEL BAŞKANINI KURBAN VERMİŞ PARTİYİZ" 

CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk," 3 gündür de yoğun bir trafik yürütüyoruz; hem işin yargı süreci ile ilgili hem emniyet süreci ile ilgili, siber suçlarla, yargı kurumlarıyla şikâyetlerimizi bu süreci yürütüyoruz. Biz bir komploya genel başkanını kurban vermiş bir siyasi partiyiz. Bu konularda son derece hassasız ve hassas olmaya da devam edeceğiz. Biz bugün 10 lira olmuş doları konuşmamız lazım, biz bugün açlık sınırına gelmiş bir toplumu konuşmamız lazım. Neredeyse her 3,4 ailede bir işsiz var bunları konuşmamız lazım.

Yeni mağduriyetler yaratmak istemiyorsak, yeni evlere yangınlar düşürmek istemiyorsak tüm siyasetçi arkadaşlarım, tüm vatandaşlarım hepinize sesleniyorum, temkinli olalım.Bu konunun aslı astarı çıkmadan peşin yüküm vermeyelim. Yargısız infaz yapmayalım.Biz CHP olarak bana da dokunsa hiçbir şeyin üzerini kapatmayız. Mahkememize, kolluk kuvvetimize, süreci yürüten görevlilerimize güvenelim ve ben inanıyorum ki gerçek er yada geç oraya çıkar" dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı