Aksarayda bir gazinoya kaçak içki operasyonu


Gündem 15.10.2021 12:30:00 0
Aksarayda bir gazinoya kaçak içki operasyonu

Aksarayda sahte bandrollü sahte içki üretip müşterilerine sattığı öne sürülen gazino işletmecisi düzenlenen operasyonla yakalanırken, 32 litre el yapımı kaçak içki ve 368 sahte bandrole el konuldu.

AKSARAY (İGFA) - Alınan bilgiye göre, yaptığı bir istihbaratı değerlendiren Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, merkez ilçe sınırları içerisindeki bir gazinoda silah kaçakçılığı, sahte alkol üretimi ve sahte evrakla satış yapıldığı bilgisine ulaştı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler, sözkonusu işletmeyi yakın takibe aldı. 10 Ekim'de yapılan operasyonda işletmeci M.S. adlı şahsın işletmeciliğini yaptığı restoran, müzikhol ve otelinde arama yapıldı.

Aramalarda 368 adet sahte TAPDK bandrolü, 32 litre el yapımı kaçak alkollü içki, 1 adet 9 mm tabanca, 81 adet tabanca fişeği, 5 adet uyuşturucu içme aparatı ve 2 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirildi. İşletmeci M.S. gözaltına alındı. Jandarma'daki ifadeleri sonrasında adli makamlara sevk edildi. 

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Halkın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir" denildi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=fxVTjXCsiUU

YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor
Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu