Aksaray Üniversitesi sporu genele yayacak

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gerek ihtisas alanları olması gerekse sağlıklı bir yaşam bilincinin oluşturulabilmesi adına, spor konusuna her zaman ayrı bir pencereden baktıklarını söyledi.


Gündem 30.09.2021 12:00:00 0
Aksaray Üniversitesi sporu genele yayacak

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber) - Türkiye Görme Engelliler Milli Takımı Teknik Direktörü Muzaffer Uluçam, Rektör Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Şahin’in genelde spora, özelde ise Judo sporunun gelişmesine çok kıymetli katkılar sunduğunu kaydeden Muzaffer Uluçam, kendilerine sağlanan her desteğin sportif başarıyı da arttıran bir unsur olduğunu belirtti.

ASÜ’nün spor ve sağlık alanında ihtisaslaştığını ve ilgili alana dair çalışma üretmenin doğal sürecin bir parçası olduğunu dile getiren Rektör Şahin “İhtisaslaşma işin bir bölümü. Biz, spor bilincinin genele yayılmasını arzu ediyoruz. Bireylerin arzu ettikleri bir branşla ilgilenmeleri hem sağlık hem sosyal yaşam hem de psikolojik açıdan çok önemli kazanımlara vesile olmaktadır. ASÜ olarak bu misyonla hareket ediyoruz ve imkânlarımız ölçüsünde spora ve sporculara gerekli katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Nazik ziyaretleri münasebetiyle Sayın Uluçam’ateşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretin son bölümünde Teknik Direktör Muzaffer Uluçam, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından gönderilen plaketi takdim etti.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”