Aksaray Belediyespora antrenman ziyareti

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Düzce Spor maçı için antrenmanlar yapan Aksaray Belediyespor futbolcularını ve teknik ekibini ziyaret etti.


Gündem 15.04.2021 10:30:00 0
Aksaray Belediyespora antrenman ziyareti

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Belediyespor Dağılgan spor komplekslerinde bulunan antrenman sahasında Düzce spor maçına hazırlık yaptı. Futbolcuların antrenman yaptığı sırada performanslarını izleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, futbolcularla tek tek sohbet etti.

Aksaray Belediyesporun daha üst liglerde mücadele edebilecek kabiliyetinin olduğunu ifade etti. Başkan Dinçer, Sezonun başından beri oyuncularımız, teknik ekibimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımız ile birlikte kıyasıya bir mücadele verdiklerine dikkati çekerek, "Bizim hedefimiz şehrimizin adını daha üst liglere yazdırmaktır. Takımımızın bunu başarabilecek tüm yeterliliklere sahip olduğunu düşünüyorum kendi sahamızda oynanacak olan Düzce spor maçında başarılar diliyorum." dedi. 


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler