Akran Gemlik Basketbol Kulübü Gemlik Basın Konuğu Oldu

Akran Gemlik Basketbol Kulüp Başkanı Berkay Bulut, Genel Menajer Yahya Gümüş, Basketbolcu Önder Atun ve Darnell Edge Gemlik Basın kanalında Yelda Baykız & Tarık Şeker İle "DÖNENCE" Programının canlı yayın konuğu oldular.


Gündem 7.10.2021 17:30:00 0
Akran Gemlik Basketbol Kulübü Gemlik Basın Konuğu Oldu

Tarık ŞEKER(GEMLİK BASIN)- Akran Uluslararası Lojistik, Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Gemlik Basketbol Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Canlı yayın konuğu olan Kulüp Başkanı Berkay Bulut,  "Bugüne kadar tüm amacımız altyapılarda iyi takımlar kurmak ve çocukları salonlara çekmek. Şuanda 4 kız 7 erkek 11 tane altyapımız var. Biz bundan gurur duyuyoruz. Salon sporlarına daha fazla hassasiyet gösterilmeli diye düşünüyorum. 1. Lig bizim hayalimizdi. Bu durum hem bize hem de şehrimize çok şey kazandıracak. Gemlik taraftarı da takımını çok seviyor, onların da desteğiyle çok iyi yerlere geleceğiz. Bu sene çok iddialıyız bizi seyretsinler."dedi.

Katıldığı programda konuşan Genel Menajer Yahya Gümüş, "Biz bu sene birkaç maç sonra çok farklı şeyler konuşacağız. Oyuncularımız, çalışma ekibimiz, tribünler ve sosyal medyanında yardımıyla Türkiye’de daha çok konuşulur hale geleceğiz. Genç bir kadroyuz ve bu kadronun verdiği özgüven, mücadele ve hırs adımızdan söz ettirecek." dedi.

Basketbolcu Önder Atun ise, "Öncelikle bu projeye dahil edildiğim için kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum. Güzel bir yapılanma ve açıkçası benim gibi çıkış yapmak isteyen genç oyuncular için inanılmaz değerli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ekibimiz çok iyi bir şekilde çalışıyor, saha dışında da çeşitli aktivitelerle Gemlik’i tanıtarak moral ve motivasyon anlamında yardımcı oluyorlar. Başkanımız, antrenörümüz ve menajerimiz de bizlere bu anlamda her zaman yardımcı oluyorlar. Bunlar da bizim daha hızlı ilerlememize yardımcı oluyor."ifadelerini kullandı.

Amerikalı Basketbolcu Darnell Edge, ilk transer teklifinin kendisi adına büyük bir karar olduğundan bahsederek,"Türkiye ve kulübün tarihi hakkında büyük bir araştırma yaptım. Herkes Türk basketbol Liginin saygınlığı hakkında çok güzel şeyler söyledi. Türkiye çok güzel bir şehir, insanlar çok sıcakkanlı ve yerel restoranları da çok beğendim." dedi. 


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar