Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden Covid-19 açıklaması


Gündem 8.07.2020 18:19:00 0
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi

Geçtiğimiz gün Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı'nın hastane çalışanlarına yönelik yapılan periyodik taramalarda, hastanenin beyin cerrahi servisinde görev yapan 2 öğretim üyesi, 2 asistan hekim ve 1 personelde koronavirüs tespit edildiğini açıklaması üzerine, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden de bir açıklama yayınlandı.

Geçtiğimiz gün Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı'nın hastane çalışanlarına yönelik yapılan periyodik taramalarda, hastanenin beyin cerrahi servisinde görev yapan 2 öğretim üyesi, 2 asistan hekim ve 1 personelde koronavirüs tespit edildiğini açıklaması üzerine, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden de bir basın açıklaması yapıldı.


Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere tüm Dünya ve ülkemizi etkileyen COVID 19 küresel salgını halen devam etmektedir.  Özellikle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de normalleşme sürecine uygun olarak önlemler eşliğinde hastanemizde ilimizin sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hizmet sunumu salgının başlangıcından bu yana sürdürülmektedir.
Maalesef sağlık çalışanlarında da oldukça sık görülebilen COVID 19 enfeksiyonu, hastanemiz beyin cerrahisinden iki öğretim üyesi, iki asistan hekim ve bir personelimizde de tespit edilmiştir. Genel durumları iyi olan meslektaşlarımız ve personelimizle ilgili tedavi ve evde izolasyon süreci başlatılmıştır. Hastanemizde tüm birimlerde sağlık hizmeti sunumu gerekli tüm önlemler eşliğinde devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi"


MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım" Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi
Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı