Gündem

Gündem Haberleri

AKDENİZ E-İHRACAT KONFERANSI


Gündem 29.11.2019 19:40:00 0
AKDENİZ E-İHRACAT KONFERANSI

Ülkemizin en köklü STK’larından olan ASKON ve E-ihracat alanında uzman World eCommerce Forum, Türkiye 2023 ihracat hedefi ve stratejisini desteklemek ve ülkemizin dünya ticaretinden aldığı payı yüzde 1,5 seviyesine çıkarabilme hedefine katkı sağlamak amacıyla 14 Aralık 2019 tarihinde “Akdeniz E-ihracat Konferansı” organize etti. EXPO Antalya Konferans Salonunda yapılacak etkinliğe binlerce kişinin katılması planlanıyor.

Antalya’da gerçekleşecek olan etkinlik ile güçlü işbirlikleri kurarak uluslararası arenada Türkiye’nin sahip olduğu üretim gücünün ve kapasitesinin e-ihracat ile gelişmesine anlamlı katkılar yapmak hedefleniyor. Konuyla ilgili şu bilgilendirme yapıldı:

“Etkinlikle ulusal ve uluslararası markalarla, gerçekleştirdiği faaliyetler ve sahip olduğu vizyonu ile e-ihracatı firmalar için daha kolay ve ulaşılabilir kılarak, ülkemizin uluslararası ticaretteki payını artırmak ve ülkemizi bölgesel bir e-ticaret merkezi haline getirerek ekonominin geliştirilmesi için politikalar üretilmesine aracılık etmek istiyoruz.”


Manisa'da Fatma Turgut coşkusu Manisa'da Fatma Turgut coşkusu
Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı 
İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı
Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi
Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor! Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor!