Akademisyenler AB projeleri seminerinde bir araya geldi

Akademisyenler ve lisansüstü öğrencilerinde yer aldığı “AB Projelerinde Nasıl Başarılı Olunur?” adı altında gerçekleşen seminerde, AB projelerinin başvuru ve kabul süreçleri konuşuldu.


Gündem 30.09.2021 10:30:00 0
Akademisyenler AB projeleri seminerinde bir araya geldi

İSTAR Araştırma ve Eğitim tarafından kurumsal sosyal sorumluluk adı altında hayata geçirilen "Her Seminer Onlarca Fidan" projesi dahilinde 600'den fazla akademisyen ve yükseklisans öğrencisi bir araya geldi.

Düzenlenen seminerde “AB Projelerinde Nasıl Başarılı Olunur?” konusuna değinildi. 28 Eylül Salı günü saat 19.00'da, İSTAR Araştırma & Eğitim Kurucu Ortağı ve Kalitatif Yöntemler Takım Lideri Fırat Yılmaz’ın moderasyonunda, Direktör Daniel Weiss ile Dr. Öğr. Üyesi Kevser Çınar’ın sunumuyla gerçekleştiren seminerde AB projelerinin başvuru ve kabul süreçleri hakkında bilgi verildi. 

Daha yeşil bir Türkiye için etkinlikte yer alan Fırat Yılmaz, katılım sağlayan 10 kişi adına fidan bağışlayacağını söyledi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı