AK Partili gençlerden iftarlık pide ikramı

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Ramazanın sembol lezzetleri olan Ramazan pidelerinin Bursa’nın farklı noktalarındaki ailelerle paylaşmak için gönüllü seferberlik başlattı.


Gündem 15.04.2021 19:00:00 0
AK Partili gençlerden iftarlık pide ikramı

BURSA (İGFA) - AK Parti İl Gençlik Kolları, Ramazan’ın sevinç ve bereketini Bursa halkı ile paylaşıyor. Ramazan Ayı boyunca düzenli aralıklarla gerçekleştirilecek olan organizasyonlarla Bursa’nın her noktasında vatandaşlara İftarlık pide ikramı yapılacak. AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen organizasyonlarda AK Partili gençler ilk programlarına Yıldırıma bağlı Yavuzselim Mahallesi’nden başladı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk,  Ramazanda düzenleyecekleri ziyaretlerle Bursanın her noktasında vatandaşlarımızla buluşarak, hatırlarını soracaklarını belirterek, "Tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin sıkıntılarına karşın paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sembolü olan Ramazan’ın güzelliklerini hep birlikte yaşayabilmek adına şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızın kapılarını çalacağız" dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı