AK PARTİLİ BAŞKANLAR MP MANTAR TESİSİNİ İNCELEDİLER


Siyaset 13.04.2021 01:29:00 0
AK PARTİLİ BAŞKANLAR MP MANTAR TESİSİNİ İNCELEDİLER

Isparta Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün (Yap-Uygula-Neticelendir) anlayışıyla Isparta tarım sektörüne yaptığı projeleri kendini göstermeye başladı. Altın elmas tabiriyle ünlenen Isparta kültür mantarı sektörü, binlerce kişiye iş ve gelir kapısı oldu. Isparta'da kurulan Dev mantar tesisleri ile mantar, gül, elma, kiraz kekik, dut, çilek sektörü gibi Isparta piyasasında sağlam olarak kendine yer edindi.

Isparta ilçeleri olan Gelendost, Aksu, Senirkent, Sütçüler belediye başkanları ve Isparta belediye başkan yardımcıları bugün hep birlikte  Şehir Plancısı Mehmet Papa’nın sahibi olduğu mantar üretim tesislerini gezdi.  “Isparta'nın en büyük mantar üretim tesisi olan MP Mantar üretim tesislerinde incelemelerde bulunan belediye başkanları firma sahibi Mehmet Papa'dan üretim ile ilgili bilgi aldılar.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak